Новини

Європейський тиждень місцевої демократії

21.10.2014 10:59
В рамках проведення  Європейського тижня місцевої демократії у Виноградівському вищому професійному училищі №34, 20 жовтня 2014 року відбулась зустріч між спеціалістами Виноградівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, заступником Служби у справах дітей та студентами І курсу. В ході зустрічі обговорено значимість прав дитини, які належать до  понять категорії прав людини і виходять з гідності та неповторності дитини як людської особистості, адже права дитини та верховенство закону є основним компонентом місцевої демократії та фундаментом побудови демократичного суспільства.  Непорушність прав дитини, її честі й гідності, її інтересів, їх охорона і гарантування – один з принципів правової демократичної держави.    

Правова освіта населення

10.10.2014 11:54
В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, 09 жовтня 2014 року спеціалістами Виноградівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в Виноградівській загальноосвітній школі №2  було проведено навчальну лекцію по темі: „Права та обов’язки дитини”. В  заході взяли участь учні четвертих, п’ятих та сьомих класів даного навчального закладу.  В ході лекції обговорено законні права та основні обов’язки дітей. Особливу увагу  наголошено на потребі дотримання учнями загальних правил поведінки, усвідомлення ними негативних наслідків вчинення правопорушень. Також учнів ознайомлено з основним Законом України – Конституцією України, проведено ігри   відповідної тематики та представлено відеопрезентацію.   

З Днем Юриста!

07.10.2014 16:00
В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, 09 жовтня 2014 року спеціалістами Виноградівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в Виноградівській загальноосвітній школі №2  було проведено навчальну лекцію по темі: „Права та обов’язки дитини”. В  заході взяли участь учні четвертих, п’ятих та сьомих класів даного навчального закладу.  В ході лекції обговорено законні права та основні обов’язки неповнолітніх. Особливу увагу  наголошено на потребі дотримання учнями загальних правил поведінки, усвідомлення ними негативних наслідків вчинення правопорушень. Також учнів ознайомлено з основним Законом України – Конституцією України, проведено ігри  відповідної тематики та представлено відеопрезентацію. 

Навчання фахівців із соціальної роботи

25.10.2013 11:17
Сьогодні 23.10.2013 року на базі Виноградівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розпочалося навчання фахівців із соціальної роботи центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за програмами підготовки спеціалістів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо встановлення опіки, піклування, створення та забезпечення діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Організаторами навчання виступили Закарпатський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з державним навчальним закладом „Закарпатський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій ” Загальна кількість учасників заходу – 125.        

„Втілення в життя соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України”.

25.10.2013 11:14
18 жовтня 2013 року Виноградівським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організовано та проведено виїздне засідання круглого столу на тему: „Втілення в життя соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України”. Засідання відбулося на території Сасівської сільської ради за участі представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників духовенства та сімей, які проживають на даній адміністративно – територіальній одиниці району. Під час заходу обговорено ряд питань порядку денного, а саме: Нові соціальні ініціативи Президента України - „Діти - майбутнє України”, суть та основна ідея; Сім'я, як основний фактор соціалізації особистості; Деструктивні зміни в сім'ї – причини та наслідок; „Міцна сім'я – міцна держава” – роль органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в збереженні та підтримці сімей, забезпеченні права дитини на виховання в сім'ї; Роль духовенства у вихованні високоморальних громадян....

Робоча нарада фахівців із соціальної роботи Виноградівського РЦСССДМ

20.09.2013 16:05
10 вересня Виноградівським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено робочу нараду із фахівцями із соціальної роботи, під час якої обговорено проблемні питання, які виникають при роботі із сім'ями, дітьми та молоддю, які опинилися в складних життєвих обставинах. Опрацьовано алгоритм дії фахівця із соціальної роботи із різними категоріями клієнтів, зроблено акцент на потребі дотримання етапів соціальної роботи, дотримання етичних та правових норм, належного ведення документації, відповідальності за розголошення конфіденційної інформації стосовно сімей. Директором центру наголошено на необхідності дотримання вимог чинного законодавства, неухильного виконання посадових інструкцій, дотримання виконавської та трудової дисципліни. За наслідками наради прийняті відповідні рішення.

Карта району

16.08.2013 17:52

Ссилка офіційного сайту Міністерства соціальної політики

16.08.2013 17:17
Офіційний сайт Міністерства соціальної політики України https://www.mlsp.gov.ua/labour/control/uk/index

ВІДВІДУВАЧАМ САЙТУ

05.08.2013 10:43
Вітаємо Вас на сайті Виноградівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді - закладу, що забезпечує виконання загальнодержавних та інших соціальних програм з питань соціальної роботи із сім'ями, дітьми та молоддю. Основною метою діяльності Центру є сприяння створенню соціальних умов для життєдіяльності, гармонійного та різнобічного розвитку дітей та молоді, захист їх конституційних прав, свобод і законних інтересів, задоволення культурних та духовних потреб. Напрямки роботи Виноградівського РЦСССДМ Соціальна робота з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах; Розвиток сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; Соціальна робота щодо соціальної адаптації дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа; Соціальна робота з дітьми та молоддю з функціональними обмеженнями; Реалізація заходів з питань попередження насильства в сім’ї; Організація діяльності за напрямками соціальної...